Priser

Hvad koster det at få skrevet
et effektivt og professionelt salgsbrev?

Prisen på et professionelt og overbevisende salgsbrev afhænger af, hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Men de fleste breve koster mellem 1.500,- og  2.500,- frem til  færdigt og godkendt brev.

Prisniveau 1:  Udgangspunkt i dit eget salgsbrev

Du ved, hvad du gerne vil have med i brevet. Måske har du skrevet et oplæg? Så send det til os – det koster ikke mange halve timer at lade os gå brevet igennem og skrive et fuldt færdigt og effektivt brev! 
Vi tager udgangspunkt i dit oplæg og skriver et gennemtænkt brev, som dine kunder læser og husker. Vi er kendt for at give alle vores breve et lille ‘smil’, der gør det nemmere at trænge igennem, når du evt. ringer og følger op på brevet.

Prisniveau 2:  Vi skriver dit salgsbrev fra bunden

Vi tager en snak om brevets indhold. Du fortæller om varen eller jeres service, og sammen finder vi eventuelt flere fordele ved din forretning og dit tilbud til kunderne.

Vi præsenterer dig for en unik og sælgende vinkel på brevet, der gør, at kunderne husker dit brev, hvis du kontakter dem og følger op på brevet.

Ring nu på 40 54 67 80 og hør mere – det koster jo ikke noget!

Ring og få mere at vide

Få en pris nu på netop dit salgsbrev, eller bare et godt råd. Ring til Erik Leth på telefon 40 54 67 80 - eller kontakt os via info@salgsbrev.dk