Den gode grund

Gode grunde til et samarbejde…


Scenarie

– din virksomhed laver selv grafikken
Ofte har virksomheden selv en marketingafdeling, der kan løse de fleste opgaver  – fx annoncer, brochurer, kataloger og opdatering af internetsider. Afdelingen er fuldt kørende med dygtige medarbejdere, og der er ikke sparet på hverken hardware eller programmer.

Problem
– men teksten halter…

Efterhånden synes man, at teksten til de forskellige elementer trænger til at komme op på samme høje niveau som grafikken. Man vil bl.a. gerne have bedre overskrifter, og i det hele taget skal ordene fortælle, hvad sagen drejer sig om. Uden svinkeærinder og omsvøb. Lige ud ad landevejen.

Men! – der er ikke nogen på virksomheden, der har tid eller lyst til at skrive – eller er særligt gode til det. Der mangler en person, der forstår at oversætte tekniske termer og fordele til levende og begejstret tekst.

Hos Tekst til salg.dk tror vi på, at man skal føle, før man vil købe. 
Med hænderne eller med hjertet.

Resultatet af den manglende skrivekapacitet er, at teksten igen og igen bliver en varm kartoffel, der kommer haltende i sidste øjeblik. De flotte brochurer kan måske fange øjet, men ordene er ikke i stand til at lukke handlen!

Løsning
– vi kommer med de rigtige ord

Ved at outsource tekstarbejdet til vores tekstforfatter sikrer du, at din virksomheds varer og tjenesteydelser får et godt ord med på vejen. 
Og du slipper for at presse arbejdet ned over hovedet på en medarbejder, der er bedre til at lave noget helt andet…

Vi tilbyder også skrivekurser for dine medarbejdere – 
se mere på vores tekstkursus.

Ring og få mere at vide

Vi tilbyder også skrivekurser for dine medarbejdere - se mere på vores tekstkursus.

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 40 54 67 80 - eller kontakt os via info@salgsbrev.dk